Future IT partner är nu ensam leverantör av telefoni till Svensk Direktreklam

Tommy Högberg som äger och driver Svensk Direktreklam i nordvästra Skåne, med kontor i Billesholm, säger följande om samarbetet med Future IT Partner:

Tidigare år har vi haft telefonin utspridd hos olika leverantörer. Det har varit växel, abonnemang samt kontrollpaneler. Idag har vi allt samlat hos Future IT Partner.

Detta har gjort att vi sparar både tid och pengar.

Nu har vi en kontaktperson för alla våra ärenden och det är något vi uppskattar.

Anledningen till varför vi valde Future IT Partner som leverantör är att vi delar samma värderingar kopplat till miljöfrågor men även sättet Dren ser på relationer och kundvård.

Dren har lyssnat till våra behov och applicerat deras lösning som har underlättat hela vår verksamhet. Servicen har varit outstanding och  samarbetet och deras lösning har överträffat våra förväntningar.

Vi ser fram emot en fortsatt resa tillsammans då Future IT Partner är ett bolag som  ligger i framkant med vår och sin egna utveckling.

Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag och sysselsätter närmare 400 heltidsanställda på 36 franchiseföretag. Faktumet att man har hela 7000 deltidsanställda distributörer gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare.

Viktigt att tillägga är när konsumenten läst sin direktreklam återvinns över 90 procent av pappret upp till sju gånger innan det blir obrukbart.

NYHETER

SKYDDA ER ORGANISATION MED MFA!

SKYDDA ER ORGANISATION MED MFA!

2020 skedde det cirka 1,9 miljoner försökt till identitetskapningar i Sverige. Varav 200 000 genomfördes med lyckat resultat för förövaren.  Att prioritera sin IT-säkerhet är viktigare och mer aktuellt än någonsin. Ett effektivt sätt att höja säkerheten är att använda...

Microsoft förtydligar behovet av backup från 3:e part på M365

Microsoft förtydligar behovet av backup från 3:e part på M365

Många företag och användare lever idag i en tro om att all deras data automatiskt är backad efter flytt till M365. Verkligheten är tyvärr inte så. Microsoft rekommenderar alla användare av M365 att göra backup via 3:e part. Vi på Future IT Partner har därför en...

Utnyttja den fulla potentialen hos Microsoft 365!

Utnyttja den fulla potentialen hos Microsoft 365!

Många kunder har bytt ut sitt tidigare Officepaket mot M365. Detta har öppnat för många nya möjligheter vilka tyvärr få utnyttjar. Future IT Partners konsulter utvecklar dagligen företag med flertalet av dessa produkter, vilka finns tillgängliga under M365. Många av...