Future IT partner är nu ensam leverantör av telefoni till Svensk Direktreklam

Tommy Högberg som äger och driver Svensk Direktreklam i nordvästra Skåne, med kontor i Billesholm, säger följande om samarbetet med Future IT Partner:

Tidigare år har vi haft telefonin utspridd hos olika leverantörer. Det har varit växel, abonnemang samt kontrollpaneler. Idag har vi allt samlat hos Future IT Partner.

Detta har gjort att vi sparar både tid och pengar.

Nu har vi en kontaktperson för alla våra ärenden och det är något vi uppskattar.

Anledningen till varför vi valde Future IT Partner som leverantör är att vi delar samma värderingar kopplat till miljöfrågor men även sättet Dren ser på relationer och kundvård.

Dren har lyssnat till våra behov och applicerat deras lösning som har underlättat hela vår verksamhet. Servicen har varit outstanding och  samarbetet och deras lösning har överträffat våra förväntningar.

Vi ser fram emot en fortsatt resa tillsammans då Future IT Partner är ett bolag som  ligger i framkant med vår och sin egna utveckling.

Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag och sysselsätter närmare 400 heltidsanställda på 36 franchiseföretag. Faktumet att man har hela 7000 deltidsanställda distributörer gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare.

Viktigt att tillägga är när konsumenten läst sin direktreklam återvinns över 90 procent av pappret upp till sju gånger innan det blir obrukbart.

NYHETER

Driven IT-säljare

Future IT Partner är en helhetspartner som erbjuder kompletta IT-lösningar. Vår affärsidé bygger på att vara en kompetent affärspartner som hjälper och stödjer våra kunder i deras fortlöpande IT-utveckling. Vi började vårt arbete för att förbättra människors vardag...

Future IT Partner och Landskrona Hamn i samarbete

Future IT Partner och Landskrona Hamn i samarbete

Fotograf: Johan Lilja Vi välkomnar Landskrona Hamn till oss på Future IT Partner för ett Personligt - Professionellt och Innovativt samarbete framöver. Detta är vad vår säljare Patrik Tranqvist har att säga om samarbetet: ”Det började med ett möte med Henrik som varit...