Future IT partner är nu ensam leverantör av telefoni till Svensk Direktreklam

Tommy Högberg som äger och driver Svensk Direktreklam i nordvästra Skåne, med kontor i Billesholm, säger följande om samarbetet med Future IT Partner:

Tidigare år har vi haft telefonin utspridd hos olika leverantörer. Det har varit växel, abonnemang samt kontrollpaneler. Idag har vi allt samlat hos Future IT Partner.

Detta har gjort att vi sparar både tid och pengar.

Nu har vi en kontaktperson för alla våra ärenden och det är något vi uppskattar.

Anledningen till varför vi valde Future IT Partner som leverantör är att vi delar samma värderingar kopplat till miljöfrågor men även sättet Dren ser på relationer och kundvård.

Dren har lyssnat till våra behov och applicerat deras lösning som har underlättat hela vår verksamhet. Servicen har varit outstanding och  samarbetet och deras lösning har överträffat våra förväntningar.

Vi ser fram emot en fortsatt resa tillsammans då Future IT Partner är ett bolag som  ligger i framkant med vår och sin egna utveckling.

Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag och sysselsätter närmare 400 heltidsanställda på 36 franchiseföretag. Faktumet att man har hela 7000 deltidsanställda distributörer gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare.

Viktigt att tillägga är när konsumenten läst sin direktreklam återvinns över 90 procent av pappret upp till sju gånger innan det blir obrukbart.

NYHETER

Microsoft 365 konsult till Future IT Partner      

Microsoft 365 konsult till Future IT Partner      

Vi söker just nu en Microsoft 365 konsult till vårt Microsoft och moln specialiserade team. Som Microsoft 365 konsult i vår organisation kommer du få en betydande och utvecklande roll, som följer utvecklingen på de ständigt utvecklande molntjänsterna som finns ute på...

Välkomna till 10 års-firande!

Välkomna till 10 års-firande!

Den 16:e april 2012 startade vi Future IT Partner. Tre fd kollegor som såg en möjlighet att hjälpa och förändra IT för företagen runt omkring Helsingborg. Redan under första året kunde vi börja anställa personal och nu tio år senare är vi totalt 25 stycken som jobbar...

Välkommen tillbaka Daniel Svensson!

Välkommen tillbaka Daniel Svensson!

Varmt välkommen tillbaka Daniel Svensson!Ett bekant ansikte är tillbaka hos Future IT Partner.Daniel har varit en del av Navet och deras cloudlösningar, men väljer nu att komma tillbaka till oss efter 2,5 år. Daniel kommer vara ansvarig för vår stora satsning...