SÖK TJÄNSTEN SOM

Driven IT-säljare

Future IT Partner är en helhetspartner som erbjuder kompletta IT-lösningar.

Vår affärsidé bygger på att vara en kompetent affärspartner som hjälper och stödjer våra kunder i deras fortlöpande IT-utveckling.

Vi började vårt arbete för att förbättra människors vardag redan 2012. Sedan dess har utvecklingen varit positiv och företagets själ lever vidare på resan in i 2020-talet. Företagets hjärta finns i Skåne och det är här vi utvecklas tillsammans med vår omvärld.

Vi expanderar och söker efter ytterligare en kollega till vår säljavdelning. Är du erfaren säljare och har grymt record av att sälja IT-driftslösningar? Är du intresserad av en ny utmaning i ett grymt gäng? 

Ansökan redan idag!
Skicka din ansökan till jobb@futureitpartner.se eller tryck på knappen nedan.