SÖK TJÄNSTEN SOM

IT-KONSULT

Vi växer och behöver förstärka vårt lag med en IT-konsult! Vi söker dig som vill vara med och underlätta vardagen för våra kunder och bidra till att göra IT enklare för användarna.

Arbetsuppgifter
Vi tror att du som söker denna tjänst trivs med daglig kundkontakt i varierande IT-miljö och hitta att den bästa lösningen för kunden, för att verkligen göra en skillnad och uppnå hög kundnöjdhet.

Det dagliga arbetet innebär bland annat att vara ute på plats hos våra kunder och lösa de IT-relaterade incidenter som uppstår samt att installera nya klienter i deras befintliga miljö. Under perioder kommer du även ingå i projektgrupper med uppgift att exempelvis genomföra servermigreringar, installation av WiFi och migreringar till Microsoft 365. Vi tror att du har adekvat utbildning för branschen och är redo att ta nästa steg i karriären.

Kunskapskrav
–Windows server och klient
–Office 365/Microsoft 365
–Dokumenterad kunskap/erfarenhet inom nätverk och brandväggar
–RDS/Remote App
–WiFi
–Flytande svenska i tal och skrift
–God engelska i tal och skrift

Meriterande kunskaper
–Certifiering M365, SharePoint, Intune, Azure

Dina egenskaper
–Lagspelare
–Lösningsorienterad

Vad vi erbjuder
En trevlig arbetsplats med personal och kund i fokus. Vi är ett företag där du får vara med och påverka utvecklingen och kundernas vardag. Friskvård och aktiviteter är något som ligger Future IT Partner varmt om hjärtat.

Placering
Helsingborg

Tillträde
Snarast möjligt eller enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse.

Ansökan
Du som känner dig manad att bli en del av framtiden hos Future IT Partner är varmt välkommen att söka tjänsten! Maila ditt CV och personliga brev till jobb@futureitpartner.se – och du, vänta inte för länge. Då kan chansen vara borta.

Varmt välkommen med din ansökan!