Välkomna till 10 års-firande!

Den 16:e april 2012 startade vi Future IT Partner. Tre fd kollegor som såg en möjlighet att hjälpa och förändra IT för företagen runt omkring Helsingborg. Redan under första året kunde vi börja anställa personal och nu tio år senare är vi totalt 25 stycken som jobbar från vår nya lokal på Ramlösa. Det har varit en fantastisk resa som vi inte kunde drömt om när vi tog de första stegen och allt har varit möjligt tack vare bra leverantörer i ryggen samt alla otroliga kunder som vi fått längs med resan. Det är ni som gjort våra första tio år utvecklande, stimulerande, krävande men framförallt ROLIGA.

Så därför vill vi fira detta mer er. Den 21:e april mellan kl.12-17 slår vi upp dörrarna och rullar ut den röda mattan för er, våra kunder. Kom och besök oss i den nya lokalen, mingla med vår personal och delta i våra tävlingar. Mellan kl.12-14 bjuder vi på plockmat till er som dyker upp, vi önskar dock att ni som tänker komma under lunchen anmäler er så vi vet hur mycket mat som ska beställas. Planerar ni att komma efter kl.14 behövs ingen föranmälan. (Klicka på länken för att anmäla er: ANMÄLAN TILL LUNCH)

Vi vill passa på att tacka alla våra leverantörer som vi haft under de första tio åren samt alla kunder som inte har möjlighet att komma den 21:e.

Med vänlig hälsning

Jonas Nilsson, VD och ägare

NYHETER

Future IT Partner blir partner till CYBR

Future IT Partner blir partner till CYBR

För oss är IT-säkerheten för både våra kunder och oss själva ytterst viktigt. För att ytterligare öka kunskapen kring IT-säkerhet så har vi blivit partner till CYBR och kommer nu kunna leverera säkerhetspaketeringar där det ingår utbildningar och simulerade...

Future IT Partner kärlekssponsor till Ellas Hjältar

Future IT Partner kärlekssponsor till Ellas Hjältar

Vi har valt att sponsra Ellas Hjältar och deras otroligt viktiga arbete. Ellas Hjältars vision är att ge barn en lättare vardag med de hjälpmedel de behöver, men även att ge barn bra minnen som tar dem igenom tuffa tider.

FUTURE IT PARTNER AB UTSES TILL GASELL 2022!

FUTURE IT PARTNER AB UTSES TILL GASELL 2022!

Att bli utnämnd till Gasellföretag innebär att vi är ett av sveriges snabbaste växande företag, med god lönsamhet och tillväxt. Mindre än 1% av Sveriges bolag får denna utmärkelsen, vi är självklart stolta, ödmjuka och fortsätter vår tillväxtresa. Stort tack till alla...