Professionell IT konsultbolag

Hos Future IT Partner är vi stolta över att vara ett av de främsta IT-konsultbolagen som levererar expertis och innovation till företag som strävar efter att optimera sin teknik. Med vår djupa branschinsikt och passion för att hitta skräddarsydda lösningar är vi redo att vara din strategiska partner för att stärka din tekniska framtid.

 

Ditt Framstående IT-Konsultbolag!

Hos Future IT Partner är vi stolta över att vara ett av de främsta IT-konsultbolagen som levererar expertis och innovation till företag som strävar efter att optimera sin teknik. Med vår djupa branschinsikt och passion för att hitta skräddarsydda lösningar är vi redo att vara din strategiska partner för att stärka din tekniska framtid.


Varför välja oss som ditt IT-konsultbolag?

Djup Teknisk Expertis: Vårt team av erfarna IT-konsulter har en gedigen teknisk kunskap och förstår den komplexa världen av teknologi. Vi är redo att erbjuda expertrådgivning och lösningar som gör att du kan navigera genom tekniska utmaningar på ett framgångsrikt sätt.

Anpassade Tillvägagångssätt: Vi förstår att varje företag är unikt. Våra lösningar är skräddarsydda för att passa just dina behov och mål. Oavsett om du behöver strategisk rådgivning, systemimplementering eller projektledning, är vi här för att hjälpa dig.

Innovativt Tänkande: Vi tror på att teknik kan driva tillväxt och förändring. Vårt innovativa tänkande gör att vi kan identifiera de bästa lösningarna för att utnyttja den senaste teknologin och hålla din verksamhet konkurrenskraftig.

Långsiktiga Partnerskap: Vi strävar efter att bygga långsiktiga och ömsesidigt givande partnerskap med våra kunder. Din framgång är vår framgång, och vi är engagerade i att vara en pålitlig resurs för din verksamhets tekniska behov.

Optimera din teknik med oss som ditt IT-Konsultbolag!

Future IT Partner är redo att vara ditt företags främsta IT-konsultbolag. Med vår djupa expertis och passion för teknik, är vi här för att hjälpa dig att navigera genom den snabbt föränderliga tekniska världen och förverkliga dina visioner.

Kontakta oss idag för att diskutera dina IT-utmaningar och låt oss tillsammans forma en framgångsrik teknisk strategi för din verksamhet.

NYFIKNA PÅ vårt IT-konsulbolag ELLER ETT ANNAT OMRÅDE?

Tveka inte att kontakta oss! Ni når våra säljare lättast på salj@futureitpartner.se

Arbetsplats som tjänst

Tjänsten är en kombination av hårdvara, mjukvara och support. Future IT Partner levererar en arbetsplats till fast månadskostnad, där vi arbetar för att underlätta kundens vardag med bra och pålitligt arbetsverktyg tillsammans med support.

Microsoft 365 som tjänst

Chatta, ring, håll onlinemöten och samarbeta i realtid, oavsett om du arbetar på distans eller på plats. Få en integrerad lösning med Teams, OneDrive-molnlagring, Office-appar och avancerade säkerhetsalternativ. Med säkerhetstillägget kan ni skydda era anställda och er data mot cyberattacker. 

Sharepoint

Mer än 200 000 organisationer och 190 miljoner personer använder SharePoint för intranät, gruppwebbplatser och hantering av innehåll. Dela filer, data, nyheter och resurser. Sharepoint kan anpassas och skräddarsys för just ert företag och önskemål.

Mobil växel

Att på ett smärtfritt sätt kunna kommunicera i vardagen är en nödvändig förutsättning för att kunna leverera, oavsett arbetsuppgift.

I det sammanhanget finns vi till hands för att hjälpa dig med telefoni och andra typer av kommunikation som är nödvändiga.

Mailhantering

En av de mest kritiska och viktigaste funktionerna i ett bolag är att kunna kommunicera med kunder, antällda och leverantörer. Att alltid ha en fungerande och pålitlig mailtjänst är därför otroligt viktigt. Vi hjälper er med mailhantering, säkerhetskopiering av postlådor med mera.

Nextcloud

Via en fildelningstjänst i egen regi erbjuder vi en molnlösning som matchar dina behov av fildelning både internt och externt. Svårare än så ska det inte vara. Behörigheter på filer och mappar kan styras på gruppnivå eller användarnivå.

Övriga applikationer

Förutom våra ordinarie applikationer/tjänster ovan är vi självklart behjälpliga för hantering av ert företags övriga applikationer och tjänster. Exempelvis Visma, Opus Dental, CAD-program m.fl.

NYFIKNA PÅ VÅRA LÖSNINGAR INOM ARBETSPLATS & APPLIKATION ELLER ETT ANNAT OMRÅDE?

Tveka inte att kontakta oss! Ni når våra säljare lättast på salj@futureitpartner.se