IT-leverantör i Göteborg

Vi förstår att dagens företagslandskap kräver en pålitlig och anpassningsbar IT-infrastruktur för att blomstra. Vår roll som IT-leverantör sträcker sig bortom traditionell service, vi är dina samarbetspartners i att forma och förverkliga din digitala framtid.

 

Din Framstående IT-leverantör i Göteborg!

Med stolthet och engagemang välkomnar vi dig till Future IT Partner, din pålitliga och framstående IT-partner i hjärtat av Göteborg. Vi förstår att dagens företagslandskap kräver en pålitlig och anpassningsbar IT-infrastruktur för att blomstra.

Varför välja oss som din IT-partner i Göteborg?

Djupgående Lokal Expertis: Med våra rötter i Göteborg har vi växt sida vid sida med den pulserande näringslivsarenan i regionen. Vår insiktsfulla förståelse för Göteborg affärskultur och vårt nätverk av samarbetspartners möjliggör oss att skapa IT-lösningar som är skräddarsydda för dina unika utmaningar och mål.

Skapa Förändring: Vi anammar förändring som en möjlighet att skapa mervärde. Vårt engagerade team av experter strävar ständigt efter att utforma innovativa och hållbara lösningar. Oavsett om det är att optimera din nuvarande infrastruktur, implementera molnteknik eller säkerställa överensstämmelse med branschstandarder, är vi redo att leda dig genom förändringens resa.

Målmedveten Support: Vårt dedikerade supportteam är din resurs dygnet runt. Vi förstår att IT-alstrade utmaningar inte har fasta arbetstider, och vi är här för att hjälpa dig när du behöver det som mest. Från snabb felsökning till djupgående teknisk rådgivning, räkna med oss för att hålla din IT-miljö i toppform.

Injektion av Innovation: Framtidens framgångar bygger på dagens innovationer. Med Future IT Partner får du tillgång till de senaste teknikströmningarna och lösningarna. Vi ser långt bortom det omedelbara och arbetar med dig för att positionera din verksamhet som en branschledare som är redo att omfamna framtidens utmaningar.

Kontakta oss

IT-leverantör i Göteborg

Vi på Future IT Partner strävar efter att vara mer än bara en IT-leverantör – vi är ditt strategiska stöd för en progressiv och välmående digital resa. Vår expertis, passion och djupa engagemang är allt fokuserat på att förbättra din verksamhet genom teknik. Låt oss tillsammans forma en stark digital närvaro för din organisation.

Kontakta oss idag och låt oss påbörja din resa mot en IT-framtid full av möjligheter.

NYFIKNA PÅ IT-levrantör i Göteborg ELLER ETT ANNAT OMRÅDE?

Tveka inte att kontakta oss! Ni når våra säljare lättast på salj@futureitpartner.se

Arbetsplats som tjänst

Tjänsten är en kombination av hårdvara, mjukvara och support. Future IT Partner levererar en arbetsplats till fast månadskostnad, där vi arbetar för att underlätta kundens vardag med bra och pålitligt arbetsverktyg tillsammans med support.

Microsoft 365 som tjänst

Chatta, ring, håll onlinemöten och samarbeta i realtid, oavsett om du arbetar på distans eller på plats. Få en integrerad lösning med Teams, OneDrive-molnlagring, Office-appar och avancerade säkerhetsalternativ. Med säkerhetstillägget kan ni skydda era anställda och er data mot cyberattacker. 

Sharepoint

Mer än 200 000 organisationer och 190 miljoner personer använder SharePoint för intranät, gruppwebbplatser och hantering av innehåll. Dela filer, data, nyheter och resurser. Sharepoint kan anpassas och skräddarsys för just ert företag och önskemål.

Mobil växel

Att på ett smärtfritt sätt kunna kommunicera i vardagen är en nödvändig förutsättning för att kunna leverera, oavsett arbetsuppgift.

I det sammanhanget finns vi till hands för att hjälpa dig med telefoni och andra typer av kommunikation som är nödvändiga.

Mailhantering

En av de mest kritiska och viktigaste funktionerna i ett bolag är att kunna kommunicera med kunder, antällda och leverantörer. Att alltid ha en fungerande och pålitlig mailtjänst är därför otroligt viktigt. Vi hjälper er med mailhantering, säkerhetskopiering av postlådor med mera.

Nextcloud

Via en fildelningstjänst i egen regi erbjuder vi en molnlösning som matchar dina behov av fildelning både internt och externt. Svårare än så ska det inte vara. Behörigheter på filer och mappar kan styras på gruppnivå eller användarnivå.

Övriga applikationer

Förutom våra ordinarie applikationer/tjänster ovan är vi självklart behjälpliga för hantering av ert företags övriga applikationer och tjänster. Exempelvis Visma, Opus Dental, CAD-program m.fl.

NYFIKNA PÅ VÅRA LÖSNINGAR INOM ARBETSPLATS & APPLIKATION ELLER ETT ANNAT OMRÅDE?

Tveka inte att kontakta oss! Ni når våra säljare lättast på salj@futureitpartner.se