IT leverantör

Future IT Partner är din pålitliga partner när det gäller att leverera IT-lösningar som stödjer din verksamhets framgång. Med vår djupa expertis och engagemang för teknik, strävar vi efter att vara den leverantör som hjälper dig att nå dina mål och förverkliga din vision.

 

Din IT leverantör

Din Professionella IT-Leverantör!

Future IT Partner är din pålitliga partner när det gäller att leverera IT-lösningar som stödjer din verksamhets framgång. Med vår djupa expertis och engagemang för teknik, strävar vi efter att vara den leverantör som hjälper dig att nå dina mål och förverkliga din vision.

 

Varför välja oss som din IT-leverantör?

Brett Spektrum av Tjänster: Vi erbjuder ett brett utbud av IT-tjänster för att möta alla dina tekniska behov. Oavsett om du behöver hjälp med nätverk, molntjänster, säkerhet, eller teknisk support, har vi rätt expertis för att leverera lösningar som passar dig.

Teknisk Djupgående Kunskap: Vårt team av erfarna IT-experter har en gedigen kunskap om olika teknologier och system. Vi strävar efter att förstå din verksamhet och dina behov för att kunna erbjuda de mest relevanta och effektiva lösningarna.

Samarbete och Partnerskap: Vi betraktar oss som mer än bara en leverantör. Vi vill vara din strategiska partner som arbetar tillsammans med dig för att förbättra din tekniska infrastruktur och nå dina affärsmål.

Resultatdriven Inriktning: Vårt främsta mål är att leverera resultat som gör skillnad för din verksamhet. Vi fokuserar på att skapa lösningar som inte bara löser problem, utan också öppnar upp för nya möjligheter och innovation.

Låt oss bli er IT leverantör, kontakta oss!

Vi på Future IT Partner är här för att stödja din verksamhet med professionella IT-lösningar och rådgivning. Med vårt engagemang för att leverera högkvalitativa tjänster och anpassade lösningar, är vi redo att vara din pålitliga IT-leverantör.

NYFIKNA PÅ IT-levrantör ELLER ETT ANNAT OMRÅDE?

Tveka inte att kontakta oss! Ni når våra säljare lättast på salj@futureitpartner.se

Arbetsplats som tjänst

Tjänsten är en kombination av hårdvara, mjukvara och support. Future IT Partner levererar en arbetsplats till fast månadskostnad, där vi arbetar för att underlätta kundens vardag med bra och pålitligt arbetsverktyg tillsammans med support.

Microsoft 365 som tjänst

Chatta, ring, håll onlinemöten och samarbeta i realtid, oavsett om du arbetar på distans eller på plats. Få en integrerad lösning med Teams, OneDrive-molnlagring, Office-appar och avancerade säkerhetsalternativ. Med säkerhetstillägget kan ni skydda era anställda och er data mot cyberattacker. 

Sharepoint

Mer än 200 000 organisationer och 190 miljoner personer använder SharePoint för intranät, gruppwebbplatser och hantering av innehåll. Dela filer, data, nyheter och resurser. Sharepoint kan anpassas och skräddarsys för just ert företag och önskemål.

Mobil växel

Att på ett smärtfritt sätt kunna kommunicera i vardagen är en nödvändig förutsättning för att kunna leverera, oavsett arbetsuppgift.

I det sammanhanget finns vi till hands för att hjälpa dig med telefoni och andra typer av kommunikation som är nödvändiga.

Mailhantering

En av de mest kritiska och viktigaste funktionerna i ett bolag är att kunna kommunicera med kunder, antällda och leverantörer. Att alltid ha en fungerande och pålitlig mailtjänst är därför otroligt viktigt. Vi hjälper er med mailhantering, säkerhetskopiering av postlådor med mera.

Nextcloud

Via en fildelningstjänst i egen regi erbjuder vi en molnlösning som matchar dina behov av fildelning både internt och externt. Svårare än så ska det inte vara. Behörigheter på filer och mappar kan styras på gruppnivå eller användarnivå.

Övriga applikationer

Förutom våra ordinarie applikationer/tjänster ovan är vi självklart behjälpliga för hantering av ert företags övriga applikationer och tjänster. Exempelvis Visma, Opus Dental, CAD-program m.fl.

NYFIKNA PÅ VÅRA LÖSNINGAR INOM ARBETSPLATS & APPLIKATION ELLER ETT ANNAT OMRÅDE?

Tveka inte att kontakta oss! Ni når våra säljare lättast på salj@futureitpartner.se