IT-support i Göteborg

Hos Future IT Partner är vi stolta över att vara din pålitliga och engagerade partner när det gäller professionell IT-support i Göteborg. Med vår djupa förankring i staden och vår passion för teknik är vi här för att säkerställa att din verksamhet får den bästa möjliga support för att hålla din IT-miljö i toppform.

 

Din framstående IT-support i Göteborg!

Hos Future IT Partner är vi stolta över att vara din pålitliga och engagerade partner när det gäller professionell IT-support i Göteborg. Med vår djupa förankring i staden och vår passion för teknik är vi här för att säkerställa att din verksamhet får den bästa möjliga support för att hålla din IT-miljö i toppform.

Varför välja oss som din IT-support i Göteborg?

Lokal Närvaro: Vår närvaro i Göteborg gör oss mer än bara en leverantör av IT-support. Vi är en del av det lokala näringslivet och förstår specifika utmaningar som företag i Göteborg kan stöta på. Detta gör oss bättre rustade att erbjuda skräddarsydda lösningar som är anpassade efter dina behov.

Snabb och Effektiv Support: När tekniska utmaningar uppstår, är vår support redo att agera. Vi förstår hur viktigt det är att minimera avbrott och hålla din verksamhet igång. Våra erfarna tekniker är här för att lösa allt från enkla problem till mer komplexa frågor, och vi gör det snabbt och effektivt.

Proaktivt Underhåll: Vi tror på att förebygga problem innan de uppstår. Genom kontinuerligt underhåll och övervakning ser vi till att din IT-miljö är robust och säker. Genom att identifiera och lösa potentiella problem i förväg kan vi minska risken för avbrott och minimera påverkan på din verksamhet.

Djup Teknisk Expertis: Vårt team av IT-experter har en bred och djup kunskap om olika teknologier och system. Oavsett om det gäller nätverksproblem, programvaruuppdateringar eller dataskydd, kan du lita på oss för kvalificerad rådgivning och lösningar.

Kontakta oss

IT-support i Göteborg!

Hos Future IT Partner strävar vi efter att vara mer än bara en supportleverantör – vi är din långsiktiga partner i att upprätthålla en pålitlig och modern IT-infrastruktur. Genom att välja oss som din IT-supportpartner får du tillgång till vår expertis, engagemang och dedikation till att hålla din verksamhet igång smidigt och effektivt.

Kontakta oss idag för att diskutera dina IT-supportbehov och låt oss tillsammans bygga en bättre digital arbetsmiljö för din verksamhet.

NYFIKNA PÅ IT-support i Göteborg ELLER ETT ANNAT OMRÅDE?

Tveka inte att kontakta oss! Ni når våra säljare lättast på salj@futureitpartner.se

Arbetsplats som tjänst

Tjänsten är en kombination av hårdvara, mjukvara och support. Future IT Partner levererar en arbetsplats till fast månadskostnad, där vi arbetar för att underlätta kundens vardag med bra och pålitligt arbetsverktyg tillsammans med support.

Microsoft 365 som tjänst

Chatta, ring, håll onlinemöten och samarbeta i realtid, oavsett om du arbetar på distans eller på plats. Få en integrerad lösning med Teams, OneDrive-molnlagring, Office-appar och avancerade säkerhetsalternativ. Med säkerhetstillägget kan ni skydda era anställda och er data mot cyberattacker. 

Sharepoint

Mer än 200 000 organisationer och 190 miljoner personer använder SharePoint för intranät, gruppwebbplatser och hantering av innehåll. Dela filer, data, nyheter och resurser. Sharepoint kan anpassas och skräddarsys för just ert företag och önskemål.

Mobil växel

Att på ett smärtfritt sätt kunna kommunicera i vardagen är en nödvändig förutsättning för att kunna leverera, oavsett arbetsuppgift.

I det sammanhanget finns vi till hands för att hjälpa dig med telefoni och andra typer av kommunikation som är nödvändiga.

Mailhantering

En av de mest kritiska och viktigaste funktionerna i ett bolag är att kunna kommunicera med kunder, antällda och leverantörer. Att alltid ha en fungerande och pålitlig mailtjänst är därför otroligt viktigt. Vi hjälper er med mailhantering, säkerhetskopiering av postlådor med mera.

Nextcloud

Via en fildelningstjänst i egen regi erbjuder vi en molnlösning som matchar dina behov av fildelning både internt och externt. Svårare än så ska det inte vara. Behörigheter på filer och mappar kan styras på gruppnivå eller användarnivå.

Övriga applikationer

Förutom våra ordinarie applikationer/tjänster ovan är vi självklart behjälpliga för hantering av ert företags övriga applikationer och tjänster. Exempelvis Visma, Opus Dental, CAD-program m.fl.

NYFIKNA PÅ VÅRA LÖSNINGAR INOM ARBETSPLATS & APPLIKATION ELLER ETT ANNAT OMRÅDE?

Tveka inte att kontakta oss! Ni når våra säljare lättast på salj@futureitpartner.se