Microsoft konsult

Hos Future IT Partner förstår vi vikten av att ha rätt expertis vid din sida när det gäller att implementera och hantera Microsoft-teknologier i din verksamhet. Som erfarna Microsoft konsulter är vi här för att hjälpa dig att navigera genom den komplexa världen av Microsoft-lösningar och säkerställa att din teknik stödjer din verksamhets framgång.

 

Microsoft Konsulter

Hos Future IT Partner förstår vi vikten av att ha rätt expertis vid din sida när det gäller att implementera och hantera Microsoft-teknologier i din verksamhet. Som erfarna Microsoft konsulter är vi här för att hjälpa dig att navigera genom den komplexa världen av Microsoft-lösningar och säkerställa att din teknik stödjer din verksamhets framgång.

 

Varför välja oss som dina Microsoft konsulter?

Bred Microsoft Expertis: Vårt team av erfarna Microsoft konsulter har en bred kunskap om Microsoft-plattformen och dess olika produkter och tjänster. Oavsett om det handlar om Office 365, SharePoint eller andra Microsoft-lösningar, kan vi erbjuda kompetent rådgivning och implementering.

Anpassade Tillvägagångssätt: Vi förstår att varje organisation har unika behov och utmaningar. Våra lösningar är skräddarsydda för att passa just dina mål och arbetsflöden, oavsett om det är molnintegration, samarbetsverktyg eller affärslösningar.

Teknisk Djupgående Kunskap: Våra konsulter har en djupgående förståelse för de tekniska aspekterna av Microsoft-lösningar. Vi kan hjälpa dig att utforma och implementera lösningar som är robusta, skalbara och säkra.

Resultatorienterad Rådgivning: Vi fokuserar på att leverera resultat som gör skillnad för din verksamhet. Vårt mål är att hjälpa dig att dra nytta av Microsoft-teknologier för att öka produktiviteten, effektiviteten och konkurrenskraften.

Optimera din verksamhet med Microsoft konsulter

Vi på Future IT Partner är redo att vara din förtroendeingivande partner när det gäller Microsoft-lösningar. Med vår djupa expertis och passion för teknik, är vi här för att hjälpa dig att navigera genom den snabbt föränderliga Microsoft-världen och förverkliga dina visioner.

Kontakta oss idag för att diskutera dina Microsoft-teknikbehov och låt oss tillsammans forma en framgångsrik teknisk strategi för din verksamhet.

NYFIKNA PÅ MICROSOFT konsult ELLER ETT ANNAT OMRÅDE?

Tveka inte att kontakta oss! Ni når våra säljare lättast på salj@futureitpartner.se

Arbetsplats som tjänst

Tjänsten är en kombination av hårdvara, mjukvara och support. Future IT Partner levererar en arbetsplats till fast månadskostnad, där vi arbetar för att underlätta kundens vardag med bra och pålitligt arbetsverktyg tillsammans med support.

Microsoft 365 som tjänst

Chatta, ring, håll onlinemöten och samarbeta i realtid, oavsett om du arbetar på distans eller på plats. Få en integrerad lösning med Teams, OneDrive-molnlagring, Office-appar och avancerade säkerhetsalternativ. Med säkerhetstillägget kan ni skydda era anställda och er data mot cyberattacker. 

Sharepoint

Mer än 200 000 organisationer och 190 miljoner personer använder SharePoint för intranät, gruppwebbplatser och hantering av innehåll. Dela filer, data, nyheter och resurser. Sharepoint kan anpassas och skräddarsys för just ert företag och önskemål.

Mobil växel

Att på ett smärtfritt sätt kunna kommunicera i vardagen är en nödvändig förutsättning för att kunna leverera, oavsett arbetsuppgift.

I det sammanhanget finns vi till hands för att hjälpa dig med telefoni och andra typer av kommunikation som är nödvändiga.

Mailhantering

En av de mest kritiska och viktigaste funktionerna i ett bolag är att kunna kommunicera med kunder, antällda och leverantörer. Att alltid ha en fungerande och pålitlig mailtjänst är därför otroligt viktigt. Vi hjälper er med mailhantering, säkerhetskopiering av postlådor med mera.

Nextcloud

Via en fildelningstjänst i egen regi erbjuder vi en molnlösning som matchar dina behov av fildelning både internt och externt. Svårare än så ska det inte vara. Behörigheter på filer och mappar kan styras på gruppnivå eller användarnivå.

Övriga applikationer

Förutom våra ordinarie applikationer/tjänster ovan är vi självklart behjälpliga för hantering av ert företags övriga applikationer och tjänster. Exempelvis Visma, Opus Dental, CAD-program m.fl.

NYFIKNA PÅ VÅRA LÖSNINGAR INOM ARBETSPLATS & APPLIKATION ELLER ETT ANNAT OMRÅDE?

Tveka inte att kontakta oss! Ni når våra säljare lättast på salj@futureitpartner.se