Microsoft Partner

Hos Future IT Partner är vi stolta över att vara en erkänd och pålitlig Microsoft partner. Med vår fördjupade expertis och engagemang för att leverera högkvalitativa tekniklösningar, strävar vi efter att vara din strategiska partner för att navigera genom Microsofts omfattande ekosystem och hjälpa din verksamhet att uppnå sina mål.

 

Microsoft Partner 

Hos Future IT Partner är vi stolta över att vara en erkänd och pålitlig Microsoft partner. Med vår fördjupade expertis och engagemang för att leverera högkvalitativa tekniklösningar, strävar vi efter att vara din strategiska partner för att navigera genom Microsofts omfattande ekosystem och hjälpa din verksamhet att uppnå sina mål.

 

Varför välja oss som din Microsoft partner?

Certifierad Microsoft Expertis: Vi har genomgått Microsofts certifieringsprocess och har en djup kunskap om Microsofts produkter och tjänster. Vår expertis gör oss redo att hjälpa dig att utforma, implementera och hantera lösningar som passar din verksamhets specifika behov.

 

Strategiskt Samarbete: Vårt partnerskap med Microsoft ger oss insikt i de senaste innovationerna och bästa praxis. Genom att samarbeta med oss får du tillgång till de mest uppdaterade och relevanta tekniklösningarna för din verksamhet.

Anpassade Tillvägagångssätt: Vi tror på att ingen verksamhet är densamma. Våra lösningar är skräddarsydda efter dina unika behov och mål. Oavsett om det handlar om molnlösningar, programvaruimplementering eller support, är vi här för att leverera lösningar som passar just dig.

Långsiktiga Partnerskap: Vårt mål är att bygga långsiktiga och ömsesidigt givande partnerskap med våra kunder. Vi strävar efter att vara en pålitlig resurs för dina tekniska behov och att stödja din verksamhet på dess tekniska resa.

Låt oss bli er Microsoft Partner, kontakta oss!

Future IT Partner är här för att stödja din verksamhet genom vår roll som dedikerad Microsoft partner. Med vår certifierade expertis och engagemang för din framgång, är vi redo att hjälpa dig att dra nytta av Microsoft-teknologier på bästa sätt.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vårt partnerskap kan hjälpa din verksamhet att växa och blomstra genom rätt teknikstrategi.

NYFIKNA PÅ MICROSOFT PARTNER ELLER ETT ANNAT OMRÅDE?

Tveka inte att kontakta oss! Ni når våra säljare lättast på salj@futureitpartner.se

Arbetsplats som tjänst

Tjänsten är en kombination av hårdvara, mjukvara och support. Future IT Partner levererar en arbetsplats till fast månadskostnad, där vi arbetar för att underlätta kundens vardag med bra och pålitligt arbetsverktyg tillsammans med support.

Microsoft 365 som tjänst

Chatta, ring, håll onlinemöten och samarbeta i realtid, oavsett om du arbetar på distans eller på plats. Få en integrerad lösning med Teams, OneDrive-molnlagring, Office-appar och avancerade säkerhetsalternativ. Med säkerhetstillägget kan ni skydda era anställda och er data mot cyberattacker. 

Sharepoint

Mer än 200 000 organisationer och 190 miljoner personer använder SharePoint för intranät, gruppwebbplatser och hantering av innehåll. Dela filer, data, nyheter och resurser. Sharepoint kan anpassas och skräddarsys för just ert företag och önskemål.

Mobil växel

Att på ett smärtfritt sätt kunna kommunicera i vardagen är en nödvändig förutsättning för att kunna leverera, oavsett arbetsuppgift.

I det sammanhanget finns vi till hands för att hjälpa dig med telefoni och andra typer av kommunikation som är nödvändiga.

Mailhantering

En av de mest kritiska och viktigaste funktionerna i ett bolag är att kunna kommunicera med kunder, antällda och leverantörer. Att alltid ha en fungerande och pålitlig mailtjänst är därför otroligt viktigt. Vi hjälper er med mailhantering, säkerhetskopiering av postlådor med mera.

Nextcloud

Via en fildelningstjänst i egen regi erbjuder vi en molnlösning som matchar dina behov av fildelning både internt och externt. Svårare än så ska det inte vara. Behörigheter på filer och mappar kan styras på gruppnivå eller användarnivå.

Övriga applikationer

Förutom våra ordinarie applikationer/tjänster ovan är vi självklart behjälpliga för hantering av ert företags övriga applikationer och tjänster. Exempelvis Visma, Opus Dental, CAD-program m.fl.

NYFIKNA PÅ VÅRA LÖSNINGAR INOM ARBETSPLATS & APPLIKATION ELLER ETT ANNAT OMRÅDE?

Tveka inte att kontakta oss! Ni når våra säljare lättast på salj@futureitpartner.se