Office 365 Konsult

Future IT Partner är din pålitliga partner när det gäller att optimera och maximera effektiviteten hos Office 365 i din verksamhet. Med vår djupa förståelse för plattformen och vår strävan efter att skapa skräddarsydda lösningar, är vi här för att hjälpa dig att dra full nytta av Office 365:s potential.

 

Office 365 Konsult

Future IT Partner är din pålitliga partner när det gäller att optimera och maximera effektiviteten hos Office 365 i din verksamhet. Med vår djupa förståelse för plattformen och vår strävan efter att skapa skräddarsydda lösningar, är vi här för att hjälpa dig att dra full nytta av Office 365:s potential.

 

Varför välja oss som din Office 365 konsult?

Expertis inom Office 365: Vårt team av erfarna Office 365 konsulter har en djup och omfattande kunskap om plattformen. Vi förstår dess funktioner, möjligheter och hur de kan anpassas för att passa din verksamhets unika behov.

Skräddarsydda Implementeringar: Vi tror på att ingen lösning passar alla. Vi arbetar tätt med dig för att förstå dina affärsprocesser och mål, och skapar skräddarsydda Office 365 lösningar som passar din verksamhets specifika behov.

Effektivisering och Produktivitet: Genom att utnyttja Office 365 på rätt sätt kan du öka produktiviteten och effektiviteten inom din verksamhet. Vi hjälper dig att implementera verktyg och processer som gör ditt arbetsflöde smidigare och mer produktivt.

Support och Utbildning: Vår tjänst inkluderar inte bara implementering utan också support och utbildning. Vi ser till att du och ditt team är bekväma med de nya verktygen och kan använda dem på bästa sätt för att uppnå dina mål.

Optimera din verksamhet med Office 365, kontakta oss!

Future IT Partner är här för att hjälpa dig att göra det mesta av Office 365. Med vår specialiserade expertis och engagemang för din framgång, är vi redo att vara din partner för att effektivt implementera och utnyttja Office 365 i din verksamhet.

Kontakta oss idag för att diskutera dina Office 365-behov och låt oss tillsammans skapa en smidigare och mer produktiv arbetsmiljö för din organisation.

NYFIKNA PÅ Office 365 konsult ELLER ETT ANNAT OMRÅDE?

Tveka inte att kontakta oss! Ni når våra säljare lättast på salj@futureitpartner.se

Arbetsplats som tjänst

Tjänsten är en kombination av hårdvara, mjukvara och support. Future IT Partner levererar en arbetsplats till fast månadskostnad, där vi arbetar för att underlätta kundens vardag med bra och pålitligt arbetsverktyg tillsammans med support.

Microsoft 365 som tjänst

Chatta, ring, håll onlinemöten och samarbeta i realtid, oavsett om du arbetar på distans eller på plats. Få en integrerad lösning med Teams, OneDrive-molnlagring, Office-appar och avancerade säkerhetsalternativ. Med säkerhetstillägget kan ni skydda era anställda och er data mot cyberattacker. 

Sharepoint

Mer än 200 000 organisationer och 190 miljoner personer använder SharePoint för intranät, gruppwebbplatser och hantering av innehåll. Dela filer, data, nyheter och resurser. Sharepoint kan anpassas och skräddarsys för just ert företag och önskemål.

Mobil växel

Att på ett smärtfritt sätt kunna kommunicera i vardagen är en nödvändig förutsättning för att kunna leverera, oavsett arbetsuppgift.

I det sammanhanget finns vi till hands för att hjälpa dig med telefoni och andra typer av kommunikation som är nödvändiga.

Mailhantering

En av de mest kritiska och viktigaste funktionerna i ett bolag är att kunna kommunicera med kunder, antällda och leverantörer. Att alltid ha en fungerande och pålitlig mailtjänst är därför otroligt viktigt. Vi hjälper er med mailhantering, säkerhetskopiering av postlådor med mera.

Nextcloud

Via en fildelningstjänst i egen regi erbjuder vi en molnlösning som matchar dina behov av fildelning både internt och externt. Svårare än så ska det inte vara. Behörigheter på filer och mappar kan styras på gruppnivå eller användarnivå.

Övriga applikationer

Förutom våra ordinarie applikationer/tjänster ovan är vi självklart behjälpliga för hantering av ert företags övriga applikationer och tjänster. Exempelvis Visma, Opus Dental, CAD-program m.fl.

NYFIKNA PÅ VÅRA LÖSNINGAR INOM ARBETSPLATS & APPLIKATION ELLER ETT ANNAT OMRÅDE?

Tveka inte att kontakta oss! Ni når våra säljare lättast på salj@futureitpartner.se