Henrik Andersson Byggnads AB

Det stora byggföretaget med den lilla byggmästarens engagemang

Bransch: Bygg & anläggning
Anställda: 150+
Omsättning: 700MSEK +

www.habygg.com

”Future IT partner är ett perfekt företag för att hantera IT-tjänster och support. Deras duktiga medarbetare och konsulter löser och förebygger problem på ett smidigt sätt.

Vi började anlita Future IT Partner redan 2015 och vi har växt tillsammans.

Från en fysisk server som stod i vår skrubb till vad vi har idag, en helt virtualiserad hybridmiljö.

Vår resa tillsammans har haft många utmaningar och lösningar. När Future IT Partner kom in vår verksamhet var vi ett byggföretag med stora ambitioner och som ville växa, vi har längs hela vägen kunnat lita på att Future IT Partner stöttat oss och sett till att våra användare kunnat fokusera på sina arbetsuppgifter för att vi ska kunna nå våra mål.

Idag har vi över 100 stycken aktiva datoranvändare samt ytterligare ett hundratal hantverkare som ska servas. Med Future IT Partner som tjänsteleverantör så har vi en SPOC vilket underlättar enormt. Att på ett enkelt sätt kunna budgetera sin IT per månad har varit ett stort plus, särskilt under pandemin.

OM HA BYGG

Henrik Anderssons Byggnads AB har en lång och stolt historia med många stora och fina förtroendeuppdrag där de fått hjälpa till att tillvarata deras beställares intressen, både kvalitetsmässigt och ekonomiskt. Med engagerade pålitliga medarbetare är målet att via korta beslutsvägar leverera kundanpassade lösningar som skapar nöjda och återkommande kunder.