Future IT Partner blir starkare tillsammans med IT-Support Norden

Helsingborgsföretaget Future IT Partner förvärvade nyligen IT-Support Norden och blir därmed en ännu starkare aktör i den södra regionen.

”Övertaget av verksamheten ger oss också ett ökat affärsdjup eftersom vi nu kan erbjuda ny kompetens inom affärssystemområdet Pyramid”, säger Jonas Nilsson, CEO på Future IT Partner.

IT-Support Norden är ett familjeföretag som specialiserat sig på digitalisering sedan starten 1986. Företaget utvecklar och implementerar system som skapar förutsättningar för en effektivare verksamhet, smidigare administration och ökad lönsamhet och har verksamhetskonsulter med lång och gedigen kompetens.

Vårt främsta verktyg för att hjälpa kunder att digitalisera är affärssystemet Pyramid. Vi har varit återförsäljare av systemet i många år och vet hur man maximerar nyttan för varje enskild bransch”, säger Gittse Wintring, Business Area Manager.

Att slå samman IT-Support Norden med Future IT Partner, var inget svårt beslut menar hon.

Vi har en liknande företagsanda, vi är båda familjeföretag med härlig energi och stark målmedvetenhet och vi sitter båda på stor kunskap. Tillsammans kan vi nå en större och bredare marknad och stärka varandra som aktörer. Det känns väldigt bra att ha tagit det här steget.

Future IT Partner är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom IT-lösningar och har byggt en incitamentsdriven tjänst där företaget och kunden vinner på samma saker.

I slutändan ska både vi och kunden tjäna på att eftersträva en fullt fungerande IT-miljö genom att lösa utmaningar innan de dyker upp”, säger Jonas Nilsson.  ”IT-Support Norden har samma synsätt som vi och tillsammans kan vi hålla den höga kvalitet vi vill ha.

Satsningen genererar ett nytt affärsområde för Future IT Partner, men stärker också upp områdena IT-drift och Support eftersom IT-Support Norden även har kompetens inom de områdena. ”Samarbetet är ännu ett steg för oss i vår målmedvetna strävan att bli det självklara valet av IT-leverantör”, säger Jonas Nilsson.

NYHETER

Verksamhetskonsult Pyramid

Future IT Partner är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom IT-området. Med våra ledord personligt, professionellt, innovativt som utgångspunkt vill vi hjälpa dig att skapa en effektiv vardag och lösa dina problem.   Din roll som Verksamhetskonsult...

Med nytt förvärv stärker Future IT Partner sin position i Göteborg

Med nya kunder som Densiq och förvärvet av Europadata växlar Helsingborgsföretaget Future IT Partner upp och etablerar sig på allvar i Göteborg. ”Vi har en lång historia i Göteborg men får nu äntligen personal på plats som kan möta kundernas behov på bästa sätt”,...

Future IT Partner blir partner till CYBR

Future IT Partner blir partner till CYBR

För oss är IT-säkerheten för både våra kunder och oss själva ytterst viktigt. För att ytterligare öka kunskapen kring IT-säkerhet så har vi blivit partner till CYBR och kommer nu kunna leverera säkerhetspaketeringar där det ingår utbildningar och simulerade...