Med nytt förvärv stärker Future IT Partner sin position i Göteborg

Med nya kunder som Densiq och förvärvet av Europadata växlar Helsingborgsföretaget Future IT Partner upp och etablerar sig på allvar i Göteborg.

”Vi har en lång historia i Göteborg men får nu äntligen personal på plats som kan möta kundernas behov på bästa sätt”, säger Jonas Nilsson VD på Future IT Partner.

Jonas Nilsson, VD Future IT Partner och Robert Jansson, VD Europadata. Foto: Johan Lilja, Liljas Foto.

Europadata etablerades i Göteborg 2002 och är specialiserade på integrerade IT-miljöer. VD Robert Jansson ser steget in i Future IT Partner som en naturlig fortsättning på företagets resa och en win-win-situation för dem båda.

”Future IT Partners tjänster passar oss bra och med våra gemensamma resurser kan vi öka kvaliteten för våra kunder och ge ännu bättre service. Det större tjänsteutbudet ger oss också den personliga utmaning som vi själva behöver för att utvecklas. Samtidigt kommer Europadatas närvaro i Göteborg och vårt kontaktnät gynna vår gemensamma tillväxtresa”, säger han. Jonas Nilsson menar att Europadatas kultur, tankesätt och tjänsteutbud passar Future IT Partner som i och med förvärvet får den viktiga fysiska närvaron i Göteborgsområdet som saknats tidigare.

”Det har länge varit en målmedveten plan. Med flera nya kunder i området behöver vi finnas på plats.”

Läs hela pressutskicket här: https://news.cision.com/se/future-it-partner-sverige-ab/r/med-nytt-forvarv-starker-future-it-partner-sin-position-i-goteborg,c3783199

Martin Madsen
COO, Future IT Partner Sverige AB
Direkt: +4610 51 51 506
Mail: martin.madsen@futureitpartner.se

NYHETER

Future IT Partner blir partner till CYBR

Future IT Partner blir partner till CYBR

För oss är IT-säkerheten för både våra kunder och oss själva ytterst viktigt. För att ytterligare öka kunskapen kring IT-säkerhet så har vi blivit partner till CYBR och kommer nu kunna leverera säkerhetspaketeringar där det ingår utbildningar och simulerade...

Future IT Partner kärlekssponsor till Ellas Hjältar

Future IT Partner kärlekssponsor till Ellas Hjältar

Vi har valt att sponsra Ellas Hjältar och deras otroligt viktiga arbete. Ellas Hjältars vision är att ge barn en lättare vardag med de hjälpmedel de behöver, men även att ge barn bra minnen som tar dem igenom tuffa tider.

FUTURE IT PARTNER AB UTSES TILL GASELL 2022!

FUTURE IT PARTNER AB UTSES TILL GASELL 2022!

Att bli utnämnd till Gasellföretag innebär att vi är ett av sveriges snabbaste växande företag, med god lönsamhet och tillväxt. Mindre än 1% av Sveriges bolag får denna utmärkelsen, vi är självklart stolta, ödmjuka och fortsätter vår tillväxtresa. Stort tack till alla...