FLYTT AV MICROSOFT 365 TILL SVENSKT DATACENTER

FLYTTA HEM M365 TILL SVERIGE

I november förra året öppnade Microsoft sina första datacenter i Sverige; Gävle, Sandviken och Staffanstorp. Kunder som är lokaliserade i Sverige är berättigade till att få sin data flyttad till de nya datacentren. I regel ligger de flesta svenska kunder i europeiska datacenter (ex. Nederländerna, Tyskland och Irland).

Flytten av kunder sker kontinuerligt fram till mitten av 2024, dock är sista dagen för anmälan av dataflytt den 31 maj 2022. Om anmälan om flytt inte kommit in till Microsoft innan slutdatumet behöver kunder själva migrera över sin data om så önskas.

Vill ni ha hjälp med att få hem er data till svensk mark? Vi på Future IT Partner hjälper gärna till att garantera en bekväm flytt för er organisation i samarbete med Microsoft.

Kontakta någon av våra säljare för mer information.”

NYHETER

Med nytt förvärv stärker Future IT Partner sin position i Göteborg

Med nya kunder som Densiq och förvärvet av Europadata växlar Helsingborgsföretaget Future IT Partner upp och etablerar sig på allvar i Göteborg. ”Vi har en lång historia i Göteborg men får nu äntligen personal på plats som kan möta kundernas behov på bästa sätt”,...

Future IT Partner blir partner till CYBR

Future IT Partner blir partner till CYBR

För oss är IT-säkerheten för både våra kunder och oss själva ytterst viktigt. För att ytterligare öka kunskapen kring IT-säkerhet så har vi blivit partner till CYBR och kommer nu kunna leverera säkerhetspaketeringar där det ingår utbildningar och simulerade...

Future IT Partner kärlekssponsor till Ellas Hjältar

Future IT Partner kärlekssponsor till Ellas Hjältar

Vi har valt att sponsra Ellas Hjältar och deras otroligt viktiga arbete. Ellas Hjältars vision är att ge barn en lättare vardag med de hjälpmedel de behöver, men även att ge barn bra minnen som tar dem igenom tuffa tider.