Future IT partner är nu ensam leverantör av telefoni till Svensk Direktreklam

Svensk Direktreklam

Tommy Högberg som äger och driver Svensk Direktreklam i nordvästra Skåne, med kontor i Billesholm, säger följande om samarbetet med Future IT Partner:

Tidigare år har vi haft telefonin utspridd hos olika leverantörer. Det har varit växel, abonnemang samt kontrollpaneler. Idag har vi allt samlat hos Future IT Partner.

Detta har gjort att vi sparar både tid och pengar.

Nu har vi en kontaktperson för alla våra ärenden och det är något vi uppskattar.

Anledningen till varför vi valde Future IT Partner som leverantör är att vi delar samma värderingar kopplat till miljöfrågor men även sättet Dren ser på relationer och kundvård.

Dren har lyssnat till våra behov och applicerat deras lösning som har underlättat hela vår verksamhet. Servicen har varit outstanding och  samarbetet och deras lösning har överträffat våra förväntningar.

Vi ser fram emot en fortsatt resa tillsammans då Future IT Partner är ett bolag som  ligger i framkant med vår och sin egna utveckling.

Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag och sysselsätter närmare 400 heltidsanställda på 36 franchiseföretag. Faktumet att man har hela 7000 deltidsanställda distributörer gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare.

Viktigt att tillägga är när konsumenten läst sin direktreklam återvinns över 90 procent av pappret upp till sju gånger innan det blir obrukbart.

NYHETER

Med nytt förvärv stärker Future IT Partner sin position i Göteborg

Med nya kunder som Densiq och förvärvet av Europadata växlar Helsingborgsföretaget Future IT Partner upp och etablerar sig på allvar i Göteborg. ”Vi har en lång historia i Göteborg men får nu äntligen personal på plats som kan möta kundernas behov på bästa sätt”,...

Future IT Partner blir partner till CYBR

Future IT Partner blir partner till CYBR

För oss är IT-säkerheten för både våra kunder och oss själva ytterst viktigt. För att ytterligare öka kunskapen kring IT-säkerhet så har vi blivit partner till CYBR och kommer nu kunna leverera säkerhetspaketeringar där det ingår utbildningar och simulerade...

Future IT Partner kärlekssponsor till Ellas Hjältar

Future IT Partner kärlekssponsor till Ellas Hjältar

Vi har valt att sponsra Ellas Hjältar och deras otroligt viktiga arbete. Ellas Hjältars vision är att ge barn en lättare vardag med de hjälpmedel de behöver, men även att ge barn bra minnen som tar dem igenom tuffa tider.